Alla inlägg den 29 juli 2008

Av Sandra - 29 juli 2008 12:11

Japp, snart ska man till jobbet... Kl 14.00 börjar jag och ska jobba till 21.00 Fy fan det är hemskt varmt på jobbet just nu! Svettpärlor har fått en ny bästis. Mig haha, fy fan det rinner om en när man springer där upp och ner för trapporna osv.. Önskar att det kunde vara bättre luft på jobbet men, det är väl en sån sak man får drömma om..
Imorgon jobbar jag dag, och det är nog skönare det, för då har jag hela dagen kvar på mig att packa:) Fy FAN, måste spendera resterande onsdag och hela torsdagen med att packa, packa, packa och packa.. Jag är en sån som bara slänger ner saker i en låda, även fast jag vet att det är ett perfekt tillfälle att rensa. Jag som får ångest av att slänga en tandpetare haha..

Måste laga lite mat snart som jag ska ha med mig till middag på jobbet. Korv och pasta får det bli.. Och på tal om mat så måste jag mata min systers råttor idag.. Hon har 2 äckliga råttor som jag måste mata när inte hon är hemma.. Usch, ni ska se min process när jag ska mata dom. Först lockar man dom till andra sidan av buren med lite mat, och när dom springer dit och börjar tugga så öppnar man locket, greppar matskålen, och ut med handen!!! Sen gör man samma procedur fast tvärtom. Haha..

Nää nu börjar jag blir lite kaffesugen, så jag ska gå och koka lite koffein nu! Kanske skriver senare ikväll!

Possupuss

Ovido - Quiz & Flashcards