Alla inlägg den 2 januari 2008

Av Sandra - 2 januari 2008 22:03

Ringde och kollade telefonbanken idag.. Vilket jag inte skulle ha gjort, hade så lite pengar att det var pinsamt haha. Snacka om att man är bra på att spendera pengar. På en massa skit bara. Hmm det är väl 23 dagar kvar till löning:S Äsch allt löser sig som morsan brukar säga..

Jag och S har precis varit hos M på nyårsfika. Fikat blev väl en aning för mycket haha den bestod av kaffe , bubbelvatten, jordnötsringar, kakor, kokosbollar och en påse godis *burp*. Kanske lite överdrivet, men när man vill ha lite av varje så varför ska man då inte få det? Har frågat M någre gånger om en recension på dildon vi köpte till henne, om den var bra eller inte.. Men den blyge fan har inte vågat säga någe utan hon har sagt att hon inte har prövat den. Jo tack, sen på nyårsafton så fick S's morsa ur att hon hade prövat den och ja den var skön, så nu kan ni köpa en. Hahah och när vi tog upp det ämnet idag så blev hon så jädrans blyg generad haha. Fattar inte varför men men. Så man kanske ska köpa sig en likadan. Den var ju inte så dyr heller, det var ju rea på dildon haha. Hur sjukt det än låter.

På tal om annat, ska jobba imorgon till 17.00 *suck*.. Orkar inte. Förstår mig inte på stämmningen som är på jobbet... Alla är så jävla griniga och muttriga.. Bara gnäller hela tiden om precis ALLT! Det är inte så kul när en annan kommer dit lycklig, man blir deprimerad så fort man kommer dit och ser alla med mungiporna nere i knäna.. Hmm får snart veta hur mycket man jag får i löneförhöjning, hoppas på en hög summa, så klart, men det är svårt att veta. Jag är ju bara månadsanställd, än. Är lite nojig med att bli varslad och få börja jobba på något annat ställe, det vill jag ju inte. Jag trivs trots allt på mitt jobb.

Skriver en snutt imorrn, ögonen börja sjunka ihop lite smått nu så det är väl dags att krama kudden lite..
Gonatt med er!

Puss
xoxo

Ovido - Quiz & Flashcards