Alla inlägg under januari 2008

Av Sandra - 6 januari 2008 22:32

Mycket bättre än svenska versionen, bättre än någon annan version.

Av Sandra - 6 januari 2008 22:06

Idag har jag varit ledig, dock bara idag.. Ska jobba imorgon och sen är jag ledig en dag till. Drygt, men jag får skylla mig själv, jag har ju trots allt kokat ihop mitt schema själv.. Idag så har jag städat som en galning här hemma, fick en städkick, och den får man ta vara på, för den kommer inte ofta haha.
Kollade på en film idag, I know who killed me hette den, med bla Lindsey Lohan... Jag kunde inte ens kolla klart på hela filmen. Den var så jädrans dålig! Snacka om kalkonrulle! Fast å andra sidan, vad kan man förvänta sig av Lindsey Lohan?
Tankade Big Brother Celebrity Hijack igår. Fy fan va roligt englands big brother är. Just denna gång så är det skit kul, för varje dag så är den en kändis som ska styra en person i huset, en hel dag, vad personen i huset ska göra, vad han/hon ska säga osv. Tanka om ni har möjlighet till det!
Och kolla in www.joox.net . En bra sida där man kan kolla på film, konserter, tv-serier osv.

Ska kolla på tv en stund nu innan det är dags för att gå och lägga sig!

Puss o puss
xoxo

Av Sandra - 4 januari 2008 21:51

Jag har börjat fundera på det, om jag bara inbillar mig att nää jag var nog inte så röksugen idag, eller nej denna cigg va inte så god, även fast det var 4 timmar sen jag rökte sist!? Hmm kanske detta är ett tecken på att snart om ett tag (några år) så är man rökfri?! Kanske, kanske inte..
Ska jobba imorgon me, men det blir nog bra det, är ju ledig på söndag. Och imorgon ska jag hämta paketet jag skickat efter ifrån ellos, med lite nya och snygga kläder, till ett bra pris dessutom;)

Åh jag vill på kryssning nu, och bli full!! Det kanske låter löjligt men jag tycker om den där känslan av att man bara hör en massa sorl och man känner sig sådär lullig, nice nice.. Man tar för sig mer än vad man gör i vanliga fall, och oftast gör man bort sig. Men varför bry sig om jag skämmer ut mig? Jag lär, mm "lär" ju inte se dom igen (får man hoppas), så varför bjuda dom på en skratt??

Nää nog för mig idag.. Ska gå och njuta av min giftpinne!!
Mmm smokey!!

Puss o puss
xoxo

Av Sandra - 3 januari 2008 18:19

Detta var nog den lääääängsta dagen i universum känns det som.. Tiden på jobbet gick nå bedrövligt sakta idag.. Genom att det är "rökstopp" som dom så fint kallat det så får vi bara röka på våran rast vilket betyder om man jobbar från 07.30-17.00 så har man en 30 minuters rast.. Som man har vid 11 eller 11.30 Fattar ni hur jobbigt det är? S och jag jobbar på samma avd, och hon började gråta 2 ggr haha pga att suget efter en cancerpinne var för stor. Dom flesta hade annat att ta till tex snus, eller tuggummin, nå jävla sugtabletter som är till för att sluta röka. Och på tal om den sugtabletten, det är nog det värsta jag någonsin stoppat in i munnen!! FY FAN så det smakade, det brände i halsen, och man blev helt kräkfärdig.. Hur ska man då gå till väga om man som jag ska "sluta" röka?!

Måste röka en cigg nu! Och äta!

Puss
xoxo

Av Sandra - 2 januari 2008 22:03

Ringde och kollade telefonbanken idag.. Vilket jag inte skulle ha gjort, hade så lite pengar att det var pinsamt haha. Snacka om att man är bra på att spendera pengar. På en massa skit bara. Hmm det är väl 23 dagar kvar till löning:S Äsch allt löser sig som morsan brukar säga..

Jag och S har precis varit hos M på nyårsfika. Fikat blev väl en aning för mycket haha den bestod av kaffe , bubbelvatten, jordnötsringar, kakor, kokosbollar och en påse godis *burp*. Kanske lite överdrivet, men när man vill ha lite av varje så varför ska man då inte få det? Har frågat M någre gånger om en recension på dildon vi köpte till henne, om den var bra eller inte.. Men den blyge fan har inte vågat säga någe utan hon har sagt att hon inte har prövat den. Jo tack, sen på nyårsafton så fick S's morsa ur att hon hade prövat den och ja den var skön, så nu kan ni köpa en. Hahah och när vi tog upp det ämnet idag så blev hon så jädrans blyg generad haha. Fattar inte varför men men. Så man kanske ska köpa sig en likadan. Den var ju inte så dyr heller, det var ju rea på dildon haha. Hur sjukt det än låter.

På tal om annat, ska jobba imorgon till 17.00 *suck*.. Orkar inte. Förstår mig inte på stämmningen som är på jobbet... Alla är så jävla griniga och muttriga.. Bara gnäller hela tiden om precis ALLT! Det är inte så kul när en annan kommer dit lycklig, man blir deprimerad så fort man kommer dit och ser alla med mungiporna nere i knäna.. Hmm får snart veta hur mycket man jag får i löneförhöjning, hoppas på en hög summa, så klart, men det är svårt att veta. Jag är ju bara månadsanställd, än. Är lite nojig med att bli varslad och få börja jobba på något annat ställe, det vill jag ju inte. Jag trivs trots allt på mitt jobb.

Skriver en snutt imorrn, ögonen börja sjunka ihop lite smått nu så det är väl dags att krama kudden lite..
Gonatt med er!

Puss
xoxo

Av Sandra - 1 januari 2008 16:30

Somnade kl 00.10 igår, dödstrött, hade bara sovit 3,5 timme natten till nyårsafton pga diverse drömmar om bla sittsår på röven samt plast som droppade från taket etc. Ialla fall tur att man var så trött ändå för jag va tvungen att gå upp kl 05.30 i morse, skulle infinna mig på jobbet kl 07.00 Har precis kommit hem.
Idag så är det slutrökt för mig. Eller ja det va de jag sa igår, när jag gick till jobbet så tänkte jag att ja en cigg till jobbet kan ju inte skada bara jag inte röker PÅ jobbet, så jag rökte en och två cigg på väg till jobbet. Sen väl under arbetet så kände jag att det suget låg där i väntan på att få sig en cigg, så på rasten blev det 2 cigg till, och yttligare en på eftermiddagen. Men tänk så duktig jag har varit som bara har rökt 3 jävla cancerpinnar på över 8 timmar, istf 10 cigg en förbättring eller vad säger ni?! Målet är ju dock att vara rökfri, får se, det går sakta men nja ganska säkert i alla fall.

Ska ta och käka lite nu, rasten rökte jag ju upp.
Hoppas ni hade det trevligt igår! Och att det nya året blir bättre än förra!

Puss o puss
xox

Ovido - Quiz & Flashcards