Alla inlägg den 10 maj 2008

Av Sandra - 10 maj 2008 23:04

Har kollat runt som attans på nätet om att vara au-pair.. Och det verkar vara jävligt kul, om man nu hamnar i rätt familj dvs.
Har en kompis som var au-pair i 6 mån i norra Storbritannien, och hon tyckte det var helt underbart. Jag vill oxå, men det blir jobbigt med tanke på att man har sambon som man skulle sakna, ett fast jobb, alla vänner osv... Men det vore skönt att komma iväg ett tag. Och jag skulle nog helst vilja vara au-pair i London, älskar ju den staden. Och språket behärskar man dessutom, och nära hem till Sverige! Toppen toppen! 

Nu är det dags att nanna kudde! Ögonlocken börjar bli slappa!

Så natti natti
puss puss 

Av Sandra - 10 maj 2008 22:01

Det känns som det! Det är varmt ute, fortfarnade. Och det känns som om alla är ute och festar, eller "umgås", förrutom jag då. Genom att en annan ska jobba imorgon så är det inte så lämpligt att gå ut, inte om jag vill komma i tid till jobbet imorgon, utan bakfylla!
Vad gör ni ikväll? 
Jag har precis duschat, efter att ha gjort lite situps och armhävningar. Får se om jag kommer ihåg att hålla mig till att träna lite efter middagen, som jag gjorde idag! Hoppas hoppas!

Nå ja skriv gärna något så jag slipper känna mig ensam så här på en lördagskväll...

Puss o puss

Av Sandra - 10 maj 2008 15:41

Satt på jobbet och diskuterade detta. Och vi kom alla fram till att det är helt sanslöst hur man kan ha ett helt filmteam där som filmar. Det är ditt barns begravning! Jag kan ju bara tala för mig själv, och jag skulle då ALDRIG kunna göra så. Förstår inte varför dom har det? Hela Sverige har följt försvinnandet av Engla, och nu ska vi se på när hennes anhöriga gör ett sista farväl. Vad är meningen med det hela? Hemskt tycker jag!

På tal om annat, så jävlar vilket varmt väder vi har i dag i sköna Roslagen! Vem åker utomlands till värmen, när värmen har kommit till Sverige? Helt underbart, och så klart så har man jobbat i dag, vilket jag även ska göra imorgon. Så jävla typiskt!
Skulle ju vara så skönt att ta en promenad och sätta sig i gräset med en glass i handen! *Drömmer mig bort*...

Nå väl, ska väl kanske sluta drömma och göra den verklig istället! Så vi ses sen! Ska ut och glassa lite;)

Puss o puss

Ovido - Quiz & Flashcards