Alla inlägg under december 2007

Av Sandra - 11 december 2007 11:07

Sitter och kollar ut, inte en enda snöflinga. Inte ens en isfläck. Det ser mer ut som vår/höst... Julkänslan är näst intill kaputt! Men men jag får hoppas att snön kommer snart. Och att snön ligger i några veckor..
Har bokat en kryssning nu till mig + M + S.. ska bli skoj. Och det bästa är att jag slipper betala:) Dom bjuder haha.

Igår höll jag på att slå in paket.. Jag tyckte det blev jätte fint. Men å andra sidan så är det min åsikt, och ja smaken är som baken, delad;) Ska slå in lite paket i dag med! Jag tycker sånt är kul jag, allt som man ska göra med händerna är kul, pyssel, hantverk, osv.
Åh på tal om hantverk så ska jag få en symaskin. Min lillesyster sa idag att hon visste vad jag skulle få i julklapp, och då sa jag en symaskin kanske?! Då började hon flina lite och sa näää det ska du inte alls få.. Nehä eller hur, det är det enda jag har önskat mig så. Och jag vet att mamma kommer ge det vi barn vill ha, även fast jag är 22 år;) Sen av svärföräldrarna så kommer vi få en espressomaskin. ÄNTLIGEN! Fan här bor man på ett ställe som inte har någon espressomaskin. Inte på ett enda fik kan man hitta på en espressomaskin. Vad är det för fel?! Skulle nästa vilja öppna ett fik och servera GOTT kaffe. Men hur går man till väga?! Någon som vet?!

Jaha nähä.. tänkte visa  mitt fina paket som blev så fint inslaget igår. Om snörena ser konstiga ut så är det för att dom är typ misshandlade av mig. Det gick knappt att få någe knorr på dom! *grr*

Hej så länge!

Av Sandra - 9 december 2007 21:34

Jag är faktiskt lite avis på dom som har jätte många läsare.. Jag vill oxå, är inte det hela tanken med att skaffa en blogg? Att dela med sig så att andra, mm andra kan läsa den? Själv är jag en flitig bloggläsare som älskar att kolla andras bloggar! Och jag kommenterar gärna också, vilket ingen verkar vilja göra om min blogg. Kommentera på säger jag!
Kommentarer är bra så kommentera på kommentarer...

AdJÖ

Av Sandra - 9 december 2007 21:20

Ja så är det...


Såg nyss i mitt fönster att mina fina pyttesmå orkidéer håller på att dö! Det var ju väntat med tanke på min svart fingrar! Men varför just nu? Jag gör precis som det står om hur dom ska skötas men nej då, det spelar ingen roll tydligen! Grrr!
Idag har mina svärföräldrar varit på besök, dom kom mitt i reprisen av Bonde söker fru. Typiskt! Jag som hade väntat hela helgen på att få se det genom att jag missade det i onsdags.. Men men vad ska man göra.
Dom åkte tio mil för att komma hit och dom stannade bara i 4 timmar. Inte ens fick man laga mat åt dom! När jag började att ta fram grejer till maten så sa svärmor att nej inte ska du laga mat till oss, vi ska åka snart. Jaha vad synd sa jag. Egentligen så var min tanke att åh vad skönt. Och det var inte mat till er utan till mig och sambon haha. Men men man får utöva sina skådespelartalanger:)

Sjuk är man igen också. Så imorgon blir det att sjukskriva sig IGEN. Var ju nyss sjuk! *fattigt* är också ett faktum. För det är exakt vad jag kommer att bli. Lagom såhär till jul.. Jävla schiit!
Jaja ska väl se om det finns någe på tv då.

Trevlig fortsatt kväll så här på andra advent;)

XOXO Sandra

Av Sandra - 8 december 2007 21:57

Usch denna dag har varit så tråkig! Har inte haft någe kul att göra över huvudtaget!
Hoppas på en förbättring tills imorgon! Vet en sak jag ska göra i alla fall. Eller nja två. Tvätt och handla hem en massa mat, så jag slipper på måndag efter jobbet!

God natt med er!
xoxoooh Sandra

Av Sandra - 7 december 2007 18:29

Eller nja, inte tomten direkt. Han existerar inte! Men mamma finns och av henne hoppas jag att jag får min symaskin som jag har önskat:D Vore toppen! En Singer vill jag ha! Det är mycket jag vill ha. Tex presentkort på Ikea, en sodastreamer, en digitalkamera, en symaskin osv. Men men man får vara glad så länge alla mår bra och att vi firar tillsammans!
Tänk dom som sitter hemma själva på julen! Usch vad hemskt det måste vara. Jag skulle få panik! Men i år blir det andra året i rad som jag firar jul utan mamma och syrran, och brorsan för den delen. Mamma och syrran firar jul på Teneriffa som förra året. Brorsan firar hos hans sambos föräldrar. Tur att man har en egen sambo, och att mormor och gammel mormor/morfar är kvar här så man kan fira med dom!

Just nu står syster utanför Globen i väntan på att få komma in till Idol-finalen. Hon var så glad att en av hennes kompisar fick gå på finalen. Hoppas dom får kul och att Marie vinner. Hade ju helst velat sett Christopher vinna. Men men man kan inte ha turen på sin sida varje gång.

Läste " Första julen med bebis" tror jag den hette, i Amelia. Och jag känner att jag verkligen vill ha barn nu! Jag och min sambo har varit tillsammans i 5 år nu och jag känner att det börjar bli dags. Först så vill jag så klart ha ett fast jobb vilket jag får i början av nästa år, och sen så vill jag gärna ha stadig ekonomi samt en egen bostad, men det kanske är för höga krav. Men det där med fast jobb är ett måste! Åhh vad jag vill ha en bebis. *Pust*


Idag så har jag diskat på dagen för att kunna göra min chokladkola, som blev supergod! Gjorde även några minchokladkolor som oxå blev goda. Efter det så gjorde jag mat, och det blev mammas recept på potatisgratäng (supergod), marinerad fläskfilé, mögelostsås *slurp* och sallad. Det blev gott och jag är sååå mätt nu, burp.

Åh idag tankade jag Mariah Careys julskiva som kom ut 1995 tror jag. Jag fick den cd-skivan på julafton när jag var liten. Och jag absolut älskar den haha. Det är julmusik för mig:D  Och Peter Jöback såklart, samt Wham.

Ska göra lite te nu och kanske ta en chokladkola;)

Trevlig helg på er!
xoxo Sandra

Av Sandra - 6 december 2007 20:47

Har jobbat nu i två dagar och jag är helt slut. Igår så jobbade jag från 13.00-22-00 och sen upp idag och jobba kl 07.30-17.00 *suck* Jag har ont i hela kroppen!
Idag hade jag och H uppgiften att hitta på någe att göra med gamlingarna. Så vi kom på den briljanta idén att göra smällkarameller. Pappersrullar, papper, bokmärken, godis, snören mm. Det blev en stor HIT! Det var säkert 16 personer som var med! Dom tyckte det var jätte kul, genom att dom flesta som var med även gjorde detta när dom var små. Det var kul att det var så uppskattat. Vi höll på i 1,5 timme innan det var dags att lägga ner. Mysigt värre:)
Nu är jag ledig i 3 dagar och det ska bli SÅ skönt! Har varit ledig en dag nu på 1 vecka. Så jag tycker jag förtjänar det!
Ohh har hittat en ny artist som är värd att nämna på min blogg. Och det är Jonathan Clay. En ung amerikansk kille som har lite av John Mayer stuk. Här får ni ett smakprov på hur bra han är! Njut! Hej så länge!

Av Sandra - 4 december 2007 23:42

Här är han Jonathan Clay som jag skrev om i inlägget innan detta.

Av Sandra - 4 december 2007 23:00

När jag kollade på The Hills på mtv.com för några veckor sedan så spelade dom en låt som typ ingen visste vem det var som framförde den. Fast idag så såg jag att en tjej visste vem det var. Så just nu sitter jag och njuter för fullo av Jonathan Clays skiva Back for good vilket även låten hette! Sök upp honom på google och lyssna på låten Back for good på hans hemsida.
Som sagt underbart härligt!

Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards