Alla inlägg under maj 2008

Av Sandra - 10 maj 2008 23:04

Har kollat runt som attans på nätet om att vara au-pair.. Och det verkar vara jävligt kul, om man nu hamnar i rätt familj dvs.
Har en kompis som var au-pair i 6 mån i norra Storbritannien, och hon tyckte det var helt underbart. Jag vill oxå, men det blir jobbigt med tanke på att man har sambon som man skulle sakna, ett fast jobb, alla vänner osv... Men det vore skönt att komma iväg ett tag. Och jag skulle nog helst vilja vara au-pair i London, älskar ju den staden. Och språket behärskar man dessutom, och nära hem till Sverige! Toppen toppen! 

Nu är det dags att nanna kudde! Ögonlocken börjar bli slappa!

Så natti natti
puss puss 

Av Sandra - 10 maj 2008 22:01

Det känns som det! Det är varmt ute, fortfarnade. Och det känns som om alla är ute och festar, eller "umgås", förrutom jag då. Genom att en annan ska jobba imorgon så är det inte så lämpligt att gå ut, inte om jag vill komma i tid till jobbet imorgon, utan bakfylla!
Vad gör ni ikväll? 
Jag har precis duschat, efter att ha gjort lite situps och armhävningar. Får se om jag kommer ihåg att hålla mig till att träna lite efter middagen, som jag gjorde idag! Hoppas hoppas!

Nå ja skriv gärna något så jag slipper känna mig ensam så här på en lördagskväll...

Puss o puss

Av Sandra - 10 maj 2008 15:41

Satt på jobbet och diskuterade detta. Och vi kom alla fram till att det är helt sanslöst hur man kan ha ett helt filmteam där som filmar. Det är ditt barns begravning! Jag kan ju bara tala för mig själv, och jag skulle då ALDRIG kunna göra så. Förstår inte varför dom har det? Hela Sverige har följt försvinnandet av Engla, och nu ska vi se på när hennes anhöriga gör ett sista farväl. Vad är meningen med det hela? Hemskt tycker jag!

På tal om annat, så jävlar vilket varmt väder vi har i dag i sköna Roslagen! Vem åker utomlands till värmen, när värmen har kommit till Sverige? Helt underbart, och så klart så har man jobbat i dag, vilket jag även ska göra imorgon. Så jävla typiskt!
Skulle ju vara så skönt att ta en promenad och sätta sig i gräset med en glass i handen! *Drömmer mig bort*...

Nå väl, ska väl kanske sluta drömma och göra den verklig istället! Så vi ses sen! Ska ut och glassa lite;)

Puss o puss

Av Sandra - 9 maj 2008 13:29

Jag blev helt förvirrad när jag såg detta!

Av Sandra - 9 maj 2008 12:33

Så här stog det vid klippet.

3 teens are driving apparently lost, they come across this lady standing near the road she opens the car door as asks for a ride, the 3 teens agree and let her in (notice everytime she looks at the camera the camera gets all fuckd up) the teens as her what shes up to this late at night the hitchhiker lady says that she died 2 years ago, the teens dontbelieve her, the lady starts crying and points to the nearby road and says that she died there. the camera zooms to where she pointed to and then zooms back to the lady where she takes her true form as a ghost...the car then crashes

the car crash was later examined by the police its said the car never hit anything it just fliped over, the cameraman lived the driver and passenger died

Av Sandra - 9 maj 2008 08:27

Vi ska ju som sagt på kryssning om några veckor, och i samma veva så fyller S år. Så jag och M hade tänkt att vi ska ha så kul med att skämma ut S på båten, så gott som det går! Vår första tanke var att vi skulle gå ner till receptionen och fråga om dom har någon snygg mansho*a, som vi skulle kunna få "hyra" i någon timme, men den idén slopade vi. Så nublir det nog
1 timmes massage till S nere vid spat på båten, och medan hon är där så ska jag och M pynta hela hytten samt korridorerna med bilder och ballonger, konfetti osv haha. Kommer bli helt klockrent!

Igår var man på miljömöte,var tvungen att gå, min lediga jävla dag! Och det var såååååååååååååå tråkigt! Jag kommer inte ihåg något som sades igår, man satt som en zombie och bara komastirrade rakt fram. Fy fan, det enda som var bra med miljömötet var den där snygga killen! Fy fan så sexig han var! Efter mötet hörde jag han sa till sina arbetskollegor, "är det någon som vill åka med mig", och jag var bra nära att ropa JA! Hahaha.

Ska ta och äta lite frukost nu, innan magens kurr väcker resten av huset! Men jag skriver mer senare!

Trevlig dag!
Puss o puss!

Av Sandra - 8 maj 2008 21:22

The Script - We Cry
The Script - Before the Worst

3 killar bildar detta underbara band från Dublin! Love it!

,
Av Sandra - 8 maj 2008 09:22

Har haft min uppkörning nu och jag klarade det inte... Men det var jag nästan inställd på.. Uppkörningen tog 30 min så det var ju skönt att den inte varade så länge! Jag var så nervös när jag stog vid min bil och väntade på att körläraren skulle komma, hade ju ingen aning om vad det skulle va för typ. Sen såg jag 2 gubbar komma och en av dom va såååå jävla läcker! Men tur va så skulle han ha hand om kille bredvid mig haha *Thank God!*.
Det gör inte så mycket att jag inte klarade det, har ju bokat en ny tid nu så, det är bara köra tills jag fått det! Det värsta är väl att det kostar så in i helvetet! Men men allting löser sig (sa han som sket i badkaret).

Vad har mer hänt? Jo jag och M ska försöka skämma ut S så mycket som möjligt, på ett roligt sätt, på kryssningen, för hon fyller år då. Vi har kommit på lite idéer så, och det ska bli så jävlakul om vi lyckas med allt! Så ka ni vara på Cinderella i mitten på juni, håll ögon och öron öppna!

Nej ska iväg snart på ett jävla miljömöte på jobbet, vill inte gå just för att det är min lediga dag! Och så är det mitt i dagen i 3,5 h, som möte håller på, och jag måste gå! Fy fasiken!

Ska äta lite frukost nu, men jag kanske skriver mer senare!
Ha en underbar dag!

Puss o puss!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards