Alla inlägg under november 2007

Av Sandra - 24 november 2007 00:32

Jag har säkert druckit ett dussin koppar kaffe idag haha.. Det första jag gjorde i morse var att sätta på kaffe, drack 2 stora koppar, sen hem till M och fika, blev 4 koppar där, sen hem äta middag, kaffe efter maten är ett måste, så en kopp där och nu ikväll har det blivit 2 koppar haha! Jag behöver lägga in mig på koffein rehab! Haha, och kanske nikotin.
Har lovat mig själv att jag ska sluta röka nästa år, from 1 jan. Först och främst för att det är ohälsosamt, för det andra är det JÄVLIGT dyrt, och för det tredje så blir det rökstopp på jobbet. Man kommer bara få röka på rasten, om man då har bytt om till ett par andra kläder.. Så löjligt. Men men vi får se hur det går med det nyårslöftet.
Hmm en ledig dag till, sen jobba på söndag.. Vet inte ens vilka jag jobbar med.. Hoppas det är någon rolig och inte dom här gamla arbetskamraterna som man inte har någe gemensamt med.

Jaja, nu ska jag ta en cigg;) och en kopp te får det nog bli..
Får se när jag somnar i natt då efter allt kaffe!:P

Natti natti

Av Sandra - 23 november 2007 09:47

Finns den något bättre på morgonen? Sitter och dricker kaffe, äter två fullkornsmackor med kaviar och lyssnar på Alicia Keys nya platta. En toppen morgon med andra ord, enligt mig själv i alla fall.
Om typ 2 timmar så ska jag till M och fika med S.. Va meningen att jag skulle göra det igår egentligen men jag va ju tvungen å jobba kväll så. Men det ska bli skönt att få se dom igen.. Jag och S jobbar på samma ställe men nu när vi har fått lägga vårat eget schema så jobbar vi om varandra hela tiden. Tyvärr.
Jaja jag skriver lite mer senare idag..

Godmorgon förresten! Hoppas ni får en trevlig fredag!

xoxo Sandra

Av Sandra - 22 november 2007 23:36

Åhh vad jag vill ha min lön nu! Är fattig som en kyrkråtta, har 20 nånting i jackfickan, men that's it.. Längtar tills på måndag då alla mina pengar kommer in..
Idag har det varit en konstig dag tycker jag. Jag har kännt mig så låg, vet inte varför men jag har bara varit väldigt ledsen, inte ett dugg glad eller så. Började till och med gråta när jag kom hem efter jobbet.. Men varför vet jag inte?! En liten del av det hela är väl för att jag har den "röda" veckan.. Jag blir lite extra sårbar just denna vecka..
Har som sagt jobbat idag, jobbade kväll 14.30-21.00, det gick väldigt fort men ack så tråkigt!! Inte var det några roliga man jobbade med heller för den delen. Men men nu är jag ledig i 3 härliga dagar. Sen blir det att jobba på Söndag igen 07.00-16.30, en lååång dag! Men jag kan glädja mig med att jag är ledig på måndag:D Då det blir en tripp till Ikea! Ska även handla hem en massa baksaker, för jag satt nämligen och kollade på Leilas jul igår på
tv4 plus, och hon gjorde en massa godsaker som jag blev så sugen på att pröva. Så jag gick in på recept.nu där man kunde hitta recepten på dom smaskiga bakverken, men grejen va att jag hittade såååå mycket som såg gott ut, så nu måste jag unna mig en hel dag med bakning av alla dess slag! Ska bli kul, för jag älskar att baka. Jag kanske inte är den bästa bagerskan
men jag gör det med kärlek:D Även fast det inte alla gånger smakar som så;)

Fick ett sms idag från posten där det stod att mitt paket från hm har kommit, alltså har min nya jacka kommit:D Jippie! Kan behövas för min jacka är alldeles för varm! Man svettas när man går runt i den, på vintern, och det är jag inte så förtjust i. Men men hoppas bara att den nya jackan sitter bra och att den inte är allt för kall, eller FÖR varm för den delen.

Nä nu ska jag nog skriva av lite recept från recept.nu, så återkommer jag imorgon med dagens strunt..

Go Natti!

Av Sandra - 21 november 2007 21:51

Har sån huvudvärk, går nte att beskriva hur ont det gör!! FÖRSVINN!!
Detta är tacken, efter det man har gjort  idag! Igår så gick jag hem till lillesyrran och sov för att mamma inte kunde komma hem, mm det gick ju bra, vaknade sedan av att tvn lät så högt och kände att jag hade jordens näckspärr. Hade somnat i soffan;). Plums ner i säng. Vaknade redan vid 07.30 när syrran gick till skolan. Va bara och gå upp det, in i duschen, käka frukost, röka en cigg, och sen gå och handla hem lite mat. Det var min morgon. Kom hem vid 12.40, då plockade jag upp varorna, satte på datorn, gjorde en macka och en kopp kaffe (som jag ska gå och göra nu me.. Så nu har jag mitt, ehm te blev det visst hehe). Mums mums det var ju gott, sen i väg till syrrans skola på kvartsamtal, sen iväg hem till syrran igen och slänga i en tvätt åt morsan, medan tvätten höll på, så diskade jag hemma hos dom. Sen ner och hänga upp tvätten. När jag var klar med det så kom mamma hem. Äntligen. Satt och fikade en stund, och sen så körde hon hem mig, men innan jag fick pusta ut hemma så blev jag tvungen å springa upp och hämta resväskan jag lånade förra året:D, brorsan skulle ha den då han åker till Marocko nästa vecka *grrr*. Sen så fick jag andas ut lite.. pffuuu..
Jag är trött och grinig nu haha.. Det syns på bloggen för det står nog inte någe vettigt över huvud taget! Detta inlägg blev väldigt rörigt...

Ohh tittade på Leilas jul på tv4+, hon gjorde en massa godsaker till jul.. Åhh satt och drägglade lite haha, det såg så gott ut. Önskar jag var så allert när det gäller jul. Julen för mig är stress och stress. Titta bara på omgivningen som stressar som om det vore deras sista dag på jorden och ALLT måste göras innan midnatt. Pust och stön.
Önskar jag kunde följa med mamma och syster till Kanarieöarna på julen. Lungt och harmoniskt, precis så som jag vill ha det.

På tal om syrran, igen så frågade jag henne hur det hade gått hos tandläkaren. Jo bra sa hon, jag hade inga hål, men dom tyckte att jag skulle borsta lite bättre och att jag skulle börja med flour. Då sa jag att jag oxå fick äta flourtabletter (med banansmak) när jag var yngre.. Då sa hon att hon hade tagit en överdos en gång, hahaha på flourtabletter haha, tyckte det lät så jävla kul. Vi höll på och larva oss om att hon skulle hamna på rehab, att hon skulle få gå på AFM (Anonyma Flourmissbrukare) osv..
Vi är lite knäppa i min familj, jag är knäpp och stolt!

That's it for knäppgöken

Av Sandra - 19 november 2007 22:14

Åhhh va trött man kan vara då.. Usch! Har varit en Låååååång dag i dag.. har jobbat från 07.30-17.00 Helt slut, men imorgon så blir det en kort kort dag, thank god!! Ska tvätta imorgon, så jäkla skönt! Ska bädda rent efter jag är klar med tvätten.. Mmm doften av nytvättat, och känslan av nybäddat.. *himmelskt!*
Vill att det ska bli måndag! Så jag kan få spendera cash! Med måtta hoppas jag ;)
Nää jag är så trött så jag orkar inte skriva någe mer!
Men god natt med er.. Om det nu är nån som läser?!

vi zzzzes

Av Sandra - 18 november 2007 17:09

Eller nja nästan, Söndag blev det.. Har städat hela dagen i dag.. Så nu doftar det gott, och dammtussarna är capish! Synd bara att det inte fanns någon tvättid ledig. Fanns ingen som passade mig fören på tisadag em..
Åhh är såå hungrig nu när jag har städat.. Håller på att koka ägg till spenatsoppan som jag ska göra snart! Smaskens!
På måndag nästa vecka är det löning!! LÄNGTAR!! Då bli en tripp in till Uppsala och Ikea, måste köpa massa nytt kul:D Behöver blommor, tavlor, gardinstänger, massor av blockljus, lite kudd fodral kanske.. Och en massa julsaker:D Men jag får inte göra av med för mycket pengar.. För denna månad så vill jag faktiskt ha lite pengar över i slutet av månaden.. Men det är mer en önsketanke haha..

Ska gå och fixa soppan nu men jag skriver eventuellt mer senare!

Tjo flöjt!

Av Sandra - 18 november 2007 01:24

Efter förra inlägget så kom jag å tänka på mycket från förr, då man gick i mellanstadiet då allt möjligt kunde bli populärt.. Hittade denna sida
http://www.na.se/studio/reportage.asp?intUID=991126
Full med saker som man kommer ihåg, väldigt kul att läsa för man känner igen allt!! Det var bra tider på mellanstadiet!!
Aja läs och njut för man får sån nostalgi känsla! Underbart!

Hej hej!

Av Sandra - 18 november 2007 01:02

Jag såg en bild på Ron Perlman här på internet och kom och tänka på Skönheten och odjuret (Beauty and the beast) som gick på TV4 för ett antal år sedan. Och den där bilden på odjuret gives me the creeps! Usch jag tyckte och tycker fortfarande att han ser så jävla läskig ut!! Vet inte varför men skulle man möta på honom på gatan så skulle man s*ita ner sig! Eller jag kan ju bara tala för mig själv men jag tror inte jag är ensam om det..
Jaja var bara det jag ville säga hah..


Ovido - Quiz & Flashcards