Alla inlägg under november 2007

Av Sandra - 17 november 2007 21:53

Har suttit runt och surfat en del idag.. Har snappa upp på en massa erbjudanden om prennumerationer.. Har nu tre nya prennumerationer som jag har skaffat mig. Hus & hem, Allt i hemmet, och Hem ljuva Hem... Billigt var det.. Hus & Hem 3 nummer nästan gratis, man skulle köpa 2 milda prudukter.. vilket jag hade hemma så det var ju bra.. Sen Allt i hemmet 6 nr för 169 kr tror jag det var och samma för Hem ljuva hem.. Som hittat:)

Äntligen så är man ledig i helgen.. Har jobbat så många helger nu så usch! Gick in på datorn på jobbet och fick se hur mycket jag skulle få i lön denna månad, och glatt överraskad blev jag!! Fick 8000 kr mer utöver min månadslön:D Jippie, så denna månad blir det att shoppa shoppa och handla julklappar, kanske..

Folk som läser min blogg är väldigt, väldigt dåliga på att kommentera.. kanske det inte finns så mycket att kommentera men det vore kul om någon nån gång bara kunde skriva något.. haha..

Åhh min lägenhet är i stort behov av städning! Plockade upp herr dammtuss i dag, och jag kan säga att det fanns fler att plocka upp haha, skulle vara skönt att skrubba badrummet, damma hela lägenheten, damsuga, torka golven, tvätta skulle jag behöva göra oxå, nu när jag köpt så fina påslakan.

Hmm dags å göra något, MEN VAD?! är uttråkad och har även varit det hela dagen!! *grrr* men men man kan inte ha kul varje dag, eller hur?!

Hej zvejs!

Av Sandra - 16 november 2007 22:19

Var och fikade hos en kompis efter jobber idag.. Fick stressa hem som fan.. slutade jobba kl 17.00 och vi skulle vara där 18.30 Ner till centrum efter jobbet.. In på systemet, in på Ica handla och hämta paket.. Järnet hem.. slänga i sig två korvar på stående fot och sen ner och vänta på att S skulle komma med bilen.. Innan vi skulle till M som hade fikat så skulle jag hämta paketet från Ellos, där vi alla hade beställt lite grejer..  Vilket gick hyfat bra haha.. Men först måste jag berätta vad S hade gjort till mig och M.. Hon hade pysslat som fan hemma innan kom och hämtade mig... Hon hade gjort små blomstererangemang, med tre röda rosor och lite andra blommor.. SÅÅÅ fint:)
Tillbaka till paketet.. M och S hade beställt 2 röda klänningar.. Men det var bara S som hade fått sin, M hade fått en Puma tröja istället Moahahha.. Fast på påsen som tröjan var inslagen i stod det Mörkröd klänning stl 40 Haha. Så jag ringde på en gång till Ellos och sa att jag inte hade fått någon, så dom skulle skicka den:P
Thats my day so far.. sitter och dricker lite nu.. Mmmmums!

Såg lite av Idol hemma hos M.. Säger bara URRGH!! För Carola.. och Amanda.. Men speciellt Carola, hon stör mig.. usch!

Nää ska väl göra något nu.. kanske..
Skriver mer imorgon..

Tja!

Av Sandra - 14 november 2007 19:46

Sitter och äter på en twix... sååå gott med lite choklad.. Det bästa är att jag inte ens betalat för den.. Jag gick till kiosken och skulle köpa cigg, så jag sa att jag ville ha 6 paket cigg, och medan hon tog fram dom så gick jag och hämtade en twix och en snickers, som jag sedan la upp vid ciggen.. Hon såg tydligen inte dom och jag kollade inte vad det var hon slog in.. Utan när jag var på väg hem så började jag fundera om hon verkligen slog in chokladen, och nä det hade hon inte gjort.. Lucky me:D
Åh nu är mormor min någonstans i Asien eller Australien.. Hon ska typ åka jorden runt haha häftigt med tanke på att hon snart går i pension. Och snart åker brorsan iväg till Marocko, och morsan och syrran åker iväg 2 v över jul till Teneriffa.. JAG DÅ?!  Har inte fått min årliga dos av tropisk värme, jag som brukar åka 2-3ggr per år.. Jag har endast lämnat landet en gång detta år och det var på en kryssning till Mariehamn med tjejpolarna.. *phuu* Nää ska göra ta en cigg nu och kolla på bonde söker piga/piga söker bonde haha..

Adjöss

Av Sandra - 13 november 2007 19:22

Så här är videon av Matt Corby som är med i årets Australian idol. Här sjunger han Damien Rice's - The Blower's daughter. Helt underbar! Kanske lägger upp fler sen, för denna kille är helt fantastisk!

Av Sandra - 13 november 2007 19:10

Åh vad mätt jag är nu!! Har precis ätit min hemmagjorda tacopaj! *YUMMI*
Imorgon blir det tillbaka på jobbet.. Ringde idag och skulle sjukanmäla mig men båda enhetsledarna samt chefen var sjuka haha typiskt... Tur att det finns fler som kan fixa ut en vikarie så en annan behöver bry sig... Som sagt imorgon tillbax på jobbet.. Har dock ett kort pass imorgon.. 07.30-12.30 så det blir skönt..

Vad glad jag är att Craig David har släppt ny skiva!! Han är helt underbar!! Han är inte så ful heller;) *grr*

Lite senare så ska jag kolla på Prison Break, gudars, jag ä'r helt beroende i Prison Break! Finns inge bättre.. Nu i säsong 3 är det så spännande.. Love it!!  Vet inte om ni såg Traveler i torsdags på kanal5?! Har sett hela säsong 1 och den är oxå jävligt bra!! Mycket spänning och snygga killar, kan det bli bättre än så?
Hmm vad finns det mer för kul serier... Ehm Samantha who är bra, alla CSI, Lost, How i met your mother, The Class, October road, Ugly Betty, Tell me you love me, Men in trees är helt underbart!! Kul att det börjat sändas i USA igen! Finns mycket bra att titta på.. lite för mycket kanske!
Åhh ni som gillar idol, borde gå in och kolla på Australian idol, fy fan så bra dom är!! Finn en kille som heter Matt Corby där, som nu är med i finalen, han är grym!! Och han är typ bara 17 år! Gå in och kolla eller jag kanske kan lägga ut video här.. hmm ska kika runt lite
I´ll be back!

Av Sandra - 13 november 2007 14:08

Igår så fick jag gå ner till min lillesyrra och sova där, mamma kunde inte komma hem i från storstaden så istället för att syster skulle sova själv hemma eller komma upp till sjuka familjen så fick jag gå ner till henne.
Inte nog med att jag var så snäll, jag städade där också, så mamma slipper sen. Så snäll jag är:)
Imorse så gick jag och hämtade ut mina pengar ifrån Lotto som jag hade spelat på, blev bara 78 kr men alltid något. Förra veckan så fick jag ett brev med utbetalningslapp på 650 kr.. Alltid trevligt med pengar man inte vet att man ska få så efter att ha hämtat pengarna på ATG:n så fick jag gå till banken och bli lite rikare:)
Efter det blev det ett besök hos Apoteket för att köpa lite Alvedon. Hon i kassan frågade om jag ville ha brus Alvedon.. NEJ!! Blev svaret! Haha han ni druckit det någon gång? Man kan lika gärna tugga på Alvedon smakar lite jävla illa!! USCH!!

Just det när jag var hemma hos mamma så hittade jag en massa kort som jag har förvarat i en skokartong. Kort på Westlife, BSB, Blue osv.. Även mitt backsatge kort till Westlifes World Of Our Own turné. Tog kort med min mobil på dessa kort får se om dom blev bra nog för att lägga upp..

Nää nu ska jag göra något annat.. Dricka lite kaffe och kolla på The Hills på Mtv.com kanske.. Låter som en bra idé:)

På återseende.
Adjö

Av Sandra - 12 november 2007 13:38

Usch jag har inget att göra typ... Eller jo jag skulle behöva städa. Men nää, skulle behöva diska.. För tråkigt. Skulle behöva tvätt, men nää då måste jag gå ner på gården och in i tvättstugan för att se om det finns några tvättider.. Orkar inte det..
En cigg kanske man kan ta.. Mmm det vore gott, med en kopp kaffe till:)
Och kanske ska jag fortsätta läsa Anna, min älskade, för nu har jag inte många sidor kvar i boken.

My day so far = Boring!!

Ovido - Quiz & Flashcards